Zuid-Afrika Zuid-Afrika


Vanuit de jeugd (Vredeskerk - Hoeksteen) gaan we naar Zuid-Afrika in juli 2024 om daar te helpen met het bouwen aan een blijvende verandering voor de mensen daar. Concreet houdt dit in dat de jeugd helpt met een gebouw maken dat door de lokale bevolking in eerste instantie al is opgericht voor alleenstaande moeders. Verder gaan we helpen met het repareren van de woningen van de mensen in de wijken. Meer informatie op www.shib.nl
 
Een best zware, maar ook dankbare taak waar je als jongere veel voor die mensen kunt betekenen. Ook u kunt helpen door te doneren via onderstaande QR code. Natuurlijk zijn er ook acties die door de jongeren dit jaar al worden gedaan om geld in te zamelen om te zorgen voor materiaal voor de blijvende verandering aldaar.
 
 QR code voor donaties voor Zuid Afrika: Een blijvende verandering door de jeugd van de Vredeskerk.


 

Volg hieronder onze activiteiten

Statiegeld Zuid Afrika groep

De groep is al zeer dankbaar voor de statiegeldflessen en blikjes die al zijn ingeleverd. Maar we begrijpen ook heel goed dat op zondag inleveren niet altijd gewenst is. Daarom hebben verschillende gezinnen een bak thuis staan waar u uw statiegeldflessen ook mag inleveren. Zij zorgen dat de flessen dan bij het verzamelpunt komen. Inleveren (ook van statiegeld bonnetjes) kan bij:
Fam. Pauw - Zuiderzeestraatweg 547
Fam. Krooneman – Acaciatraat 1
Fam. Reijgwart – Vlasakker 51
Fam. Doornewaard – Van Pallandtlaan 11
Fam. Kijk in de Vegte – Duivendansweg 17
Fam. Uit de Bulten – Stationsweg 43
Fam. Souman - Troelstrahof 19
Fam. Vd Weerd -  Ruitersveldweg 13
Maar ook nog steeds bij de Schakel, Vredeskerk en Hoeksteen
Namens de Zuid Afrika groep alvast heel erg bedankt!

Bericht van 5 oktober 2023

 Bericht van 10 november 2023
 

Bioscoop in de kerk? Jazeker!
Vrijdag 6 oktober  kan je naar de bioscoop in de Vredeskerk! Voor jong en oud!

Om 16.00 is er een film voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Er staat een leuke film en lekker avondeten voor jullie te wachten! Voor maar €7.- per kaartje. En om 19.00 voor de jongeren en ouderen vanaf 12 jaar. En voor jullie natuurlijk ook wat lekkers! Het kaartje kost €5,- Alle opbrengst gaat naar de Zuid-Afrika groep! Dus sponsor jij ons ook? Opgeven kan door een appje naar 06-34362678 te sturen! Tot dan!

Alvast bedankt!
Groetjes de Zuid-Afrika groep!

Bericht van 25 september 2023


 

 

terug