Diensten in de Dorpskerk Diensten in de Dorpskerk

Coronamaatregelen Dorpskerk:

Actuele coronamaatregelen betreffende de wijk Dorpskerk worden vermeld in de weekbrief. U kunt ook vragen stellen aan het moderamen.

Weekbrieven
Elke zaterdagavond verspreiden we een digitale weekbrief. Maar ook tussentijds verschijnen er zo nodig extra weekbrieven. Wilt u ook de weekbrief van uw wijkgemeente ontvangen? U kunt zich hier opgeven. Mailen naar nieuwsbrief@hervormdwezep.nl is ook mogelijk. (Graag aangeven of u nieuwsbrief van de Dorpskerk of de Vredeskerk of beide wenst. Daarna ontvangt u voortaan, in ieder geval elke zaterdagavond, om 20.00 uur de weekbrief van uw keuze in uw mailbox.

Zie het gebruiksplan Dorpskerk. Belangstellenden die zich willen aanmelden voor de diensten kunnen een mail sturen met een verzoek naar kerkdienstendorpskerk@outlook.com.

We zullen de kerkdiensten ook blijven uitzenden via www.kerkomroep.nl of YouTube. U kunt hier lezen, hoe u aan de collecten kunt bijdragen.

Elke 1e zondag van de maand is de aanvangstijd van de middagdienst 16.30 uur.

In de morgendiensten worden de Psalmen niet-ritmisch gezongen.
In de middagdiensten worden de Psalmen ritmisch gezongen.

Klik hier om de diensten in de Dorpskerk te beluisteren
Klik hier om de diensten in 'De Schakel' te beluisteren