Wijkjeugdcommissie Vredeskerk - Hoeksteen Wijkjeugdcommissie Vredeskerk - Hoeksteen

De Wijk Jeugd Commissie (WJC) is een commissie waarin het jeugdwerk altijd centraal staat. Aan de orde komen vraagstukken als communicatie, ondersteuning aan vrijwilligers, bezetting, toerusting, informatie ophalen en ook juist informatie delen. Elke 6 weken komen we bij elkaar om dit soort vraagstukken te bespreken. De WJC adviseert aan de kerkenraad en is dus verantwoordelijk voor de uitvoering op het gebied van jeugdwerk. De WJC heeft ondersteuning van de HSJJ (Hervormde Stichting voor Jeugd- en Jongerenwerk) in de vorm van een jeugdwerkadviseur voor beleid en toerusting, training, programma suggesties en ondersteuning voor het gehele jeugdwerk en allen die daarin werkzaam zijn.

Mocht je een vraagstuk hebben, meld het ons gerust. Je kunt ons via e-mail, maar ook persoonlijk benaderen.

Hieronder vind je de contactgegevens van de WJC, zodat je ons kunt bellen of appen.

Jeugdwerker Jacob Nentjes

Jacob Nentjes is sinds september 2021 aangesteld als jeugdwerker. Hij versterkt het team en heeft al een aantal concrete acties opgepakt. Zo heeft hij een plan gemaakt voor de vrijdagavond (zie hieronder) en is betrokken bij de Follow Me. Jacob is te benaderen per e-mail: jacobnentjes@hotmail.nl en per telefoon / whatsapp: 06-1197 8520

Vrijdagavond: Het Zolderke (Jeugdhonk)

Vanaf vrijdag 8 oktober heeft het Zolderke zijn deuren weer geopend. Toch is er wel het één en ander veranderd. Voor 12 t/m 15 jaar is er nu iedere twee weken het WJC-café en voor 16 plus en 18 plus is er iedere twee weken The lounge club. Meld het gerust aan de jeugd, zodat ze weten dat ze van harte welkom zijn. De planning vind je in het Zolderke. Er wordt iedere week een Instagrampost geplaats van het WJC-café of The lounge club op het Insta-account: @jacobnentjes1998

Contactgegevens WJC

Ook de WJC is altijd benaderbaar via e-mail wijkjeugdcommissie.vh@gmail.com of door één van ons persoonlijk te benaderen.

Lucia Hardonk

voorzitter