Openluchtdienst Openluchtdienst

Op zondag 20 september bent u/ben jij welkom bij de openluchtdienst die bij het Vinkennest wordt gehouden. Deze dienst wordt georganiseerd in verband met de start van het winterwerk, vanuit de wijk Vredeskerk - Hoeksteen. De voorganger is de eigen wijkpredikant ds. I. Pauw. Muzikale medewerking zal verleend worden door Infinity. In tegenstelling tot eerdere berichten begint deze dienst om 9.30 uur!

Uiteraard zullen we dan de anderhalve meter in acht nemen. U kunt zich met dit formulier aanmelden. Een paar dagen voor de dienst krijgt u via de mail nadere informatie over o.a. parkeermogelijkheden.

Graag een eigen stoel meenemen en zo veel mogelijk op de fiets proberen te komen. Er is maar beperkte parkeergelegenheid langs de Zuiderzeestraatweg. Veiligheidscoördinatoren zullen u de weg wijzen.

Mocht het zondag slecht weer worden, dan zal de kerkdienst in de Vredeskerk plaatsvinden om 9.30 uur. U leest dat dan op deze website! Uitnodigingen daarvoor zullen 100 personen dan ontvangen op zaterdagmiddag.

We hopen op mooi weer en een gezegende dienst!

Als het technisch mogelijk wordt de dienst te streamen, kun je die hier volgen. Als live-streamen niet lukt proberen we de dienst op te nemen en later online te zetten.

Je kunt hier een liedblad downloaden, uitprinten en meenemen of vanaf je mobiel meezingen.