HGJB-nieuws HGJB-nieuws
Nieuw evenement voor jongeren
2 juli: HGJB-Zomerfestival

Op zaterdag 2 juli organiseert de HGJB een zomerfestival voor jongeren vanaf 18 jaar. Het is een unieke plek om op een ontspannen manier elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan over God en te genieten van mooie muziek. Ingrediënten zijn onder andere goede artiesten, inspirerende workshops, overdenkingen van onze eigen jongerenwerkers, lekker eten en een gezellige sfeer.
> Bekijk meer informatie op HGJB.nl/Zomerfestival

Reisleiders gezocht!
De HGJB zoekt reisleiders voor haar vakanties! De reisleiding zorgt voor een geweldige vakantie voor kinderen, tieners en jongeren. Ken jij jongeren die dit goed zouden kunnen? We zoeken enthousiaste jongeren die het leuk vinden om samen met een team het programma van
de vakantie in te vullen. Dit doen ze op een uitdagende, gevarieerde manier. Daarnaast weten ze hun aandacht goed te verdelen over de deelnemers. Tenslotte vinden we het belangrijk dat ze op een ontspannen manier het geloof kunnen doorgeven aan onze kinderen, tieners en jongeren. 
> Meer informatie? Ga naar HGJB.nl/reisleiding

Gebed voor het jeugdwerk | HGJB
De HGJB zet zich ervoor in om jongeren van de gemeente bij Christus te brengen. Ze doet dat in afhankelijkheid van God, zonder wie ons werk geen zin heeft. Daarom vraagt ze om de volgende onderwerpen mee te nemen in het gebed.
  • Dank voor alle kinderen, tieners en jongeren die deel uitmaken van de gemeente. Bid voor manieren om goed in contact te blijven met hen, dat zij zich daadwerkelijk gezien weten.
  • Dank voor alle mensen die zich inzetten voor het Vakantie Bijbel Werk. Bid dat alle voorbereidingen goed zullen verlopen en dat er veel kinderen deelnemen aan deze weken. Dat zij ervaren dat de kerk oog en hart voor hen heeft. Bid voor de leidinggevenden dat zij zich met liefde mogen inzetten en dat hun werkzaamheden worden gezegend.
  • Bid voor de HGJB-vakanties, dat de voorbereidingen goed verlopen. Dank voor de leidinggevenden die zich hebben aangemeld. Bid dat de vakanties impact hebben op levens van kinderen, tieners en jongeren. Bid voor goede onderlinge gesprekken en waardevolle ontmoetingen.
  • Bid voor alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van het jeugdwerk. Bid dat het met nieuw elan kan worden opgestart en  jeugdwerkleiders met enthousiasme zich voorbereiden voor het nieuwe seizoen.

HGJB-Jubileumconcert met Sela
De HGJB bestaat dit jaar 111 jaar! Deze bijzondere mijlpaal laten we niet zomaar voorbijgaan. We willen samen God danken voor het werk dat we konden doen. Met elkaar blikken we terug op de mooie herinneringen en verhalen die we hebben gemaakt. En natuurlijk vieren we samen dat we door kunnen gaan met dit werk. Daarom organiseren we op zaterdagavond 18 juni het HGJB-Jubileumconcert met Sela. Een avond
vol mooie liederen, leuke herinneringen en bijzondere verhalen.
> Aanmelden kan gratis via HGJB.nl/Jubileumconcert
terug