Zingen met maten Zingen met maten

Het begint inmiddels een goede traditie te worden. Zingen met maten staat opnieuw op het programma van Vorming en Toerusting. Houdt u van zingen? En lijkt het u leuk om samen met andere gemeenteleden onder leiding van Gerrit Koele enkele liederen aan te leren?

Dan bent u (maar natuurlijk ook jij!) van harte welkom op zaterdag 29 februari, van 13.30 tot ongeveer 15.00 uur, in de Vredeskerk. De zondag erna zullen we deze liederen aan de gemeente laten horen en (in ieder geval gedeeltelijk) ook samen met de gemeente zingen. Dit zal gebeuren tijdens de ochtenddienst in de Vredeskerk. Hopelijk bent u er ook (weer) bij?

Plezier in zingen staat voorop. U hoeft geen geoefende zanger te zijn.
Hoe meer zielen, hoe meer (zang)vreugd!

Aanmelden is wenselijk en kan via e-mail of 038-3758353. Maar ook zonder aanmelding hartelijk welkom!

'Zingen met maten' is een activiteit georganiseerd door Vorming & Toerusting