Wandelen voor…… Elles’ droom! Wandelen voor…… Elles’ droom!

 
Wandelen voor…… Elles’ droom!
We gaan weer wandelen in onze mooie omgeving! Op zaterdag 14 april a.s. start om 10.00 uur een mooie wandeltocht van ongeveer een uur vanaf de Vredeskerk. De opbrengst van deze wandeling gaat naar een bekend doel, namelijk naar Elles in Roemenië. In de hal van de kerk staat die dag een box waarin een vrijwillige bijdrage kan worden gedaan voor dit doel. 

Iedereen is welkom om mee te wandelen. Met een groep, of een gezin, of gewoon aansluiten bij de grotere groep. Na afloop is er weer koffie, thee of limonade met wat lekkers erbij. Verdiend!

Elles en haar vriendin Erica zijn onlangs gestart met een nieuw project naast het bestaande project. Zij zijn een opvangboerderij in Barnova gestart waar een veilige plek is voor 6 kinderen met een beperking. Persoonlijke aandacht en liefde geven is hun doel, zodat deze kinderen een veilige jeugd
kunnen hebben. Het huis zelf is inmiddels opgeknapt en voldoet nu aan de eisen van deze tijd. Er is nog wel extra geld nodig voor de afwerking van de badkamer en voor meubilair.

Wandelt u / jij mee? Opgeven kan bij Lucia Hardonk-V.d. Brink of bij Marja Haklander-Hardonk:

luciahardonk@kpnmail.nl of mhaklander@hotmail.com

N.B. mochten de weersomstandigheden wat minder zijn, dan zullen we een andere datum prikken.

Meer over de werkzaamheden van Elles van der Beek is te lezen op www.vriendenvanizvor.nl of https://www.facebook.com/VriendenvanIzvor/
terug