Women only! Women only!


'Wandelen met God'

Op vrijdag 31 januari komt Annemarie van Heijningen-Steenbergen naar Wezep voor een speciaal vrouwenevent. Annemarie is schrijver, spreker en vaste columnist bij EO-Visie. Boeken die op haar naam staan, zijn o.a. 'Ik kan het niet loslaten', 'Voor jou wil ik de allerbeste mama zijn', 'Refomeisje' en 'Getrouwd zijn is de hemel niet'. Haar nieuwste boek is 'Ben je mooi gezegend mee': een luchtige speurtocht langs de meest uiteenlopende levensitems.

Als ze spreekt, is dat met een mengeling van levensernst en luchtigheid. Ze houdt ervan om in alles wat ze zegt en schrijft de verbinding te leggen tussen het geloof in God en het weerbarstige, dagelijkse leven.

Annemarie zal 31 januari een lezing geven over het thema: 'Wandelen met God'

Voor een christen is een hoge mate van ontspanning weggelegd. Een overgave die wortelt in wandelen met God. Maar hoe kunnen we met Hem wandelen, als de hectiek van het leven ons opjaagt en voortstuwt? Als er verwarring is bij christenen onderling en als we dreigen op te gaan in de massa?
Ontdek het geheim van rusten in Christus, aan de hand van praktische handvatten over wandelen met God.

Er zal deze avond ook een boekenstand aanwezig zijn waar boeken van Annemarie te koop zullen zijn.

Van harte welkom 31 januari in de Vredeskerk, Heidepad 81 in Wezep. Aanvang 19.30u, toegang is gratis. Aanmelden voor deze avond kan via vrouwenevent@hervormdwezep.nlZie ook de eerdere aankondiging van Vorming en Toerusting.
https://www.hervormdwezep.nl/vt_20

terug