Veilig fietsen stallen Veilig fietsen stallen


Veilig je fiets stallen bij de Vredeskerk

Zondag 26 mei was er ’s morgens de belijdenisdienst in de Vredeskerk. Een hele mooie dienst en een volle kerk. Er waren op allerlei gebieden goede voorbereidingen getroffen. Ook voor wat betreft de veiligheid. Kosters en EHBO/BHV-ers waren alert. Gelet werd onder andere op de temperatuur in de kerk en de bereikbaarheid voor hulpdiensten. Voor het geval dat… 

De rijbaan voor de kerk werd vrij gehouden van geparkeerde auto’s. Gelukkig konden velen lopend of op de fiets komen. Ook nog eens milieuvriendelijk.

Fantastisch was de bereidwilligheid om fietsen achter de kerk te stallen. Hierdoor bleven de nooduitgangen en paden naast de kerk vrij. Ook op het voorterrein bleef veel ruimte over. Als het noodzakelijk zou zijn geweest de kerkzaal met spoed te ontruimen, zou de uitstroom niet gehinderd worden door de vele fietsen.

Naast deze veiligheidsaspecten heeft de stalling achter de kerk nog een voordeel. Er is veel meer ruimte. Door de opstelling van rekken wordt voorkomen dat uw (nieuwe/dure/elektrische) fiets omvalt en misschien wel het hele rijtje daarin meeneemt. Graag willen we het een volgende keer net zo doen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

De kosters en EHBO/BHV-ers van de Vredeskerk.
terug