Urkers zingen voor Oost Europa Urkers zingen voor Oost Europa


Het Christelijk Urker Visserskoor Crescendo onder leiding van Louwe Kramer werkt zaterdagavond 6 oktober 2018 mee aan een concert in de Vredeskerk, Heidepad 81 te Wezep.

Dit koor neemt met een karakteristieke uitstraling en bezieling in de Nederlandse koormuziek een bijzondere plaats in. Zij zullen bewerkingen van psalmen, geestelijke- en vaderlandse liederen ten gehore brengen en de samenzang zal niet ontbreken. Het concert wordt georganiseerd door de Stichting Oost Europa Wezep-Hattemerbroek en de opbrengst komt ten goede aan het kindertehuis Bethesda en het bejaardentehuis Siloam beide in Roemenië.

Jaarlijks gaat er een groep jongeren naar de tehuizen toe om renovatiewerkzaamheden te verrichten en om de kinderen en de bejaarden een leuke week te geven. Om de materialen voor dit alles te bekostigen organiseren zij acties om het geld bij elkaar te krijgen.

Het concert begint om 19.30 uur en de zaal is open om 19.00 uur. Kosten voor dit concert zijn € 5.00 per persoon en zijn in de voorverkoop te krijgen bij Chr. Boekwinkel “de Rivier” Meidoornpassage 41C te Wezep en aan de zaal. Aan de uitgang zal er een collecte zijn en de mogelijkheid om een cd van het koor te kopen.
terug