Lentefair 20 april Lentefair 20 april

Gemeenteleden voor en met elkaar.

Wij, jongeren uit de Vredeskerk, organiseren op 20 april een lentefair vanaf 10.00 uur tot en 17.00 uur. Het belooft een gezellige dag te worden, je kan er wat lekkers eten en om 15:00 uur zal er een veiling zijn. Van tevoren kunt u ook al meedoen met de veiling door u in te schrijven voor een kavel. Dat betekent dat u uit de lijst kunt bieden op een kavel. Klik hier voor de lijst. Vermeld op de papieren in de hal van de kerk uw naam en uw bedrag waarvoor u de kavel wilt hebben. Een ander kan dan nog overbieden, dus gok niet te laag. Ook kunt u via de mail uw bod kenbaar maken tot 18 april. Dan doet u een mail naar jeugdzuidafrika@hotmail.com onder vermelding van uw naam en de kavel met uw prijs. U komt toch ook 20 april van 10:00 uur tot 17:00 uur. Er zijn namelijk ook verschillende kraampjes, oud-Hollandse spelen, luchtkussen voor de kinderen, lekker eten, gezellig samenzijn. Neem gerust vrienden en kennissen mee. Maak er een mooi uitje van.

Hoe kan ik een dienst aanbieden? Omschrijf zo duidelijk mogelijk je dienst. Wat biedt je precies aan, hoe lang, hoeveel, hoe vaak etc. Vergeet vooral niet je naam, adres, telefoonnummer en eventueel je e-mailadres te vermelden. Het aanbieden van diensten kan tot en met maandag 15 april 2024. Dit kan op twee manieren:

1. Mail je aanmelding naar jeugdzuidafrika@hotmail.com
  2. Deponeer onderstaande aanmeldstrook in de verzamelbox in de kerk.

Hoe wordt er geveild? De diensten worden per opbod verkocht. Vóór de veiling kan er tot uiterlijk donderdag 18 april 2024 ook schriftelijk of per e-mail o.v.v. naam, adres en handtekening geboden worden. Het hoogste schriftelijke bod geldt dan als eerste inzet op de veiling. Over hoe en wanneer de dienst wordt geleverd maken de koper en de aanbieder zelf afspraken. Hoe betaal ik? Dit kan via een automatische incasso of via een QR code.

Aanmelding talent voor de talentenveiling op 20 april 2024
Naam . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Straat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Postcode . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Plaats . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Telefoonnr. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Mailadres . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Omschrijving van het te veilen talent:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Download hier het opgaveformulier.