Sponsorloop Sponsorloop

 

Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

Zoals jullie vast al gehoord hebben, is er op zaterdag 11 juni een gemeentedag bij de Vredeskerk. Het thema van de gemeentedag is; ‘Zie Gods liefde en talenten’.

Met jullie (de kinderen van de clubs en kindernevendienst) willen wij onze talenten gaan inzetten tijdens een sponsorloop. Hoeveel rondjes kun jij lopen/ rennen voor het goede doel?? Wij sparen voor Open Doors en een piano/vleugel voor in de kerk.

De sponsorloop zal plaatsvinden op het veldje schuin achter de duivenkeet aan de Verlengde Meidoornstraat. De afstand is ca. 100 meter per rondje.

Jullie kunnen op zoek gaan naar sponsors en dit invullen op het sponsorformulier. Er kan gesponsord worden per rondje of door een vast bedrag te geven. Vraag je ouders, vrienden, buren, opa's en oma's om je te sponsoren! Het ingevulde sponsorformulier kun je van zondag 15 mei t/m zondag 29 mei in een doos in de hal van de Vredeskerk of Hoeksteen inleveren.

De sponsorloop is voor de kinderen uit groep 1-4 van 13.00-13.15. Voor de kinderen uit groep 5-8 van 13.30-13.50.

Voorafgaand aan de sponsorloop krijgt iedereen een stempelkaart, het zou fijn zijn als iedereen daarom om 12.45 aanwezig is op het veldje. Met deze stempelkaart haal je na elk gelopen rondje een stempel op bij de tafel. Ben je klaar met lopen, dan lever je hier ook je stempelkaart weer in.

Daarna krijgt iedereen de ingevulde sponsorlijst terug en kun je langs je sponsoren gaan om het geld op te halen. Dit kun je inleveren op zondag 12 juni of zondag 19 juni in de Vredeskerk of Hoeksteen. In de envelop zit bij het inleveren: sponsorformulier, stempelkaart en het opgehaalde geld.

Doen jullie allemaal mee?? Veel succes!!


Met sportieve groetjes,
Leiding clubs, kindernevendienst en Jannie Hulsebosch
 

terug