Skiën in Bottrop Skiën in Bottrop

Op 6 april willen we met de jeugd van de Dorpskerk en de Vredeskerk een dagje indoor skiën in Bottrop. (inclusief eten en drinken)

GRAAG OPGEVEN VOOR 23 MAART.
Je kunt je opgeven door te mailen naar  of Elizabeth Visser of Riny van de Worp.

Verder zoeken wij nog mensen die willen rijden. Voor jullie is de toegang natuurlijk gratis. Als je wil rijden graag dit aangeven als je je opgeeft.

(Vergeet niet je vrienden uit te nodigen want die mogen natuurlijk ook mee, 1 introducé per jeugdlid)

Hierbij nog de benodigde info:

● handschoenen zijn verplicht!
● de €20,- moet je 6 april meenemen. (contant a.u.b)
● We vertrekken vanuit de Schakel Oranjeboomlaan 27, 8091BZ, Wezep. Wees een kwartier van te voren aanwezig zo kunnen we ook echt om 8:30 vertrekken.
● je hoeft geen eten en drinken mee te nemen, je kan daar gratis eten en drinken van een buffet.
● voor kluisjes heb je 2x €1,- nodig. €1,- voor het kluisje en €1,- borg.
● we proberen dat de s' avonds weer op 19.30 bij de Schakel zijn.
● trek warme kleren aan, ook is het handig om een regenbroek aan te trekken.
● ski's, stokken en skischoenen krijg je daar hier hoef je verder geen extra geld voor te betalen.

Ga hier naar de facebookpagina van pleXat.