Samen Kerst 2021 Samen Kerst 2021

 
Samen Kerst 2021 – Meld je aan!
De donkere dagen komen er weer aan: dagen waarin we een lichtpuntje voor elkaar willen zijn. Het begint al een traditie te worden, ook dit jaar vieren we weer Samen Kerst. 

Meld je aan voor een klus! 
Op zaterdag 18 december gaan we Dienen in de samenleving. In samenwerking met Stichting Present is het weer mogelijk mee te doen met een praktische of sociale klus.
Samen steken we de handen uit de mouwen! Denk bijvoorbeeld aan het opknappen van een tuin of het maken van een high tea voor verzorgingstehuizen. Daarnaast gaan we ook weer kerstlichtjes uitdelen. Bij de klussen houden we uiteraard rekening met de geldende coronamaatregelen. 

Voor het onderdeel Delen, met de gezamenlijke kerstmaaltijd, zijn we nog op zoek naar ‘klussers’ die tapas-hapjes willen maken voor deze maaltijd. Dit kun je gewoon thuis doen en afleveren bij de Morgenster op 24 december, wanneer de maaltijd plaatsvindt. Wil je een klus doen voor de onderdelen Dienen of Delen? Meld je dan vóór 1 december rechtstreeks aan via www.samenkerst.com/aanmelden. Je ontvangt daarna meer informatie.

Muzikanten en/of zangers gezocht
Op de Dien-dag van 18 december zenden we via de LOCO een muzikale film uit. Hiervoor zoeken we nog muzikale bijdragen. Dus kan jouw gezin prachtig zingen, speel je mooie kerstliederen op de piano of zing je graag solo of samen? Meld je dan vóór 15 november aan bij Lyda van Renselaar via . Dan regelt zij dat je bijdrage wordt gefilmd. 

Vieren
Ook het onderdeel Vieren laten we doorgaan. Net als vorig jaar zal er op kerstavond een LOCO-uitzending zijn. Meer hierover lees je in het volgende kerkblad. De laatste informatie over Samen Kerst 2021 vind je op www.samenkerst.com en op onze Facebookpagina Samen Kerst Wezep. Heb je een vraag, schroom dan niet om contact op te
nemen via info@samenkerst.com.

We hopen op veel enthousiaste aanmeldingen!
Eefke van Winkel, Helma Kwakkel en Lyda van Renselaar
 
terug