Samen Kerst 2019 Samen Kerst 2019
Op zaterdag 14, zondag 15 en donderdag 26 december (Tweede Kerstdag) vieren we Samen Kerst. Doe je mee?

Samen dienen
Samen Kerst draait om Jezus en Zijn liefde voor ons. Daarom zal zaterdag 14 december in het teken staan van dienen in de samenleving, om zo Jezus’ liefde door te kunnen geven. We gaan vanuit de Huiskamer samen sociale en praktische klussen doen in Wezep en omgeving, individueel of in een groep. Je kunt je hiervoor aanmelden via de uitgedeelde flyer of via www.samenkerst.com

Samen vieren
Op 15 december willen we samen het kerstfeest vieren. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom in het Noorderlicht in Wezep. Deze laagdrempelige viering is een plek waar iedereen zich thuis kan voelen en het kerstfeest centraal staat. Het Thema is: “Ken je Hem?!” Dominee Baardmans (Jan Willem van der Straten) neemt ons mee in dit thema. De muziek komt van onze speciale Samen Kerst Band. Dit wil je niet missen!

Samen delen
Met kerst mag niemand alleen zijn. Daarom organiseren we op Tweede Kerstdag een kerstbrunch vanaf 11.00 uur in Coelenhage. Wil je meer informatie over de kerstbrunch? Bel dan 038 376 5132 (na 18.00 uur) of mail naar . Wil je meewerken aan de kerstbrunch, geef je dan op via de uitgedeelde flyer of via www.samenkerst.com

Ingevulde flyers kunt u uiterlijk 1 december bij de uitgang van de kerk in een doosje doen of bezorgen op Speltakker 26 Wezep.
Bovenstaande activiteiten worden georganiseerd door gezamenlijke kerken van Wezep. We hopen dat we net als vorig jaar meer dan 150 vrijwilligers op de been kunnen krijgen voor dit prachtige project. Namens onze gemeentes zijn hierbij betrokken: Helma Kwakkel, Eefke van Winkel en Lyda van Renselaar.