Inleveren rugtas Inleveren rugtas


Beste jongens en meisjes, zouden jullie de gevulde rugtasjes z.s.m. in willen leveren aan de Noordsingel 48?
Mocht je niet deel hebben kunnen nemen, dan mag je het gekregen lege tasje anoniem in de brievenbus doen.

Alvast bedankt!
 


Hé jongens en meisjes,

Wij gaan samen mee doen aan de rugtasactie van stichting Gave! 

Stichting Gave verlangt er naar dat de vluchtelingen die naar ons land komen, gezien en geliefd worden. Kinderen in een asielzoekerscentrum hebben het niet makkelijk, ze zijn onzeker over hun toekomst. Er is weinig te doen, zeker tijdens de zomervakantie. Daarom willen we hen verrassen met een volle rugtas voor de zomervakantie! 

De leiding van de kindernevendienst brengt vanaf 3 maart bij jullie een rugtas, die jullie samen kunnen vullen. De kinderen die naar de kindernevendienst gaan ontvangen per gezin 1 rugtas. Op de flyer staat wat er wel en wat er niet in de rugtas mag. Ga je naar de club? Dan kun je ook mee doen en krijg je op 2 maart op club een rugtas om te vullen. 

De tassen kunnen ingeleverd worden op zondag 3 april en zondag 10 april in de Vredeskerk voorafgaand aan de dienst of na afloop van de dienst tot 11.15 uur. Zit je op club dan kun je je gevulde tas inleveren op woensdagavond 30 maart.

Tip: Geef wat je zelf leuk zou vinden om te krijgen! 

Heb je nog spullen over? Dit kan gebruikt worden als bijvulmateriaal, zoals schriften, kleurpotloden, spelletjes, knutselpakketen, kleurboeken en buitenspeelgoed. 

Doen jullie ook mee?

Voor de flyer klik hier.
Kijk ook vast op gave.nl rugtasactie

Groetjes,
De leiding van de kindernevendienst en de clubs
Jannie Hulsebosch, jeugdouderling 12-jeugdwerk (nulzes1202759)
 
terug