Potgrondactie Potgrondactie

De potgrondcommissie van de Hervormde gemeente Wezep start op D.V. zaterdag 20 maart haar jaarlijkse potgrondactie. De opbrengst hiervan is bestemd voor kerkelijke activiteiten.

In verband met de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om langs te deuren te venten met potgrond. Dit vinden wij uiteraard ontzettend jammer, zeker gelet op de saamhorigheid onder de vrijwilligers. Toch hebben wij besloten om de potgrondactie door te laten gaan. Maar op een andere wijze, om zoveel mogelijk de onderlinge contacten te beperken.

Kopen / zelf afhalen
U kunt bij onderstaande adressen de potgrond kopen. (Zelf afhalen.) De prijzen zijn € 4,50 per zak van 40 liter, 3 zakken voor € 12.  Wilt u het geld gepast in een envelop in de brievenbus doen bij deze adressen.

• H. Katgert, Zuiderzeestraatweg 658 in Hattemerbroek
  • Gobius Bouwmaterialen Rondweg 12 Wezep Noord
  • D. Overweg Callunastraat 16 Wezep Centrum
  • De Schakel, Oranjeboomlaan 27 Wezep. (Alleen op zaterdag 20 maart van 9.00 uur tot 12.00u)

Bestellen / laten bezorgen
Ook kunt u bij onderstaande personen telefonisch een bestelling doorgeven. Het liefst vanaf 3 zakken of meer. Of u stuurt uw bestelling per mail naar kerkdienstendorpskerk@outlook.com. De potgrond wordt dan bij u aan huis gebracht.

Namens de potgrondcommissie.
K. Doornewaard 06-54212658