Eenmalig optreden Eenmalig optreden


Kuriakè Singers roept oud-leden op voor eenmalig optreden

De laatste noten werden gezongen in 2022, maar ter ere van het 50-jarig bestaan van de Vredeskerk wordt de Kuriakè Singers eenmalig nieuw leven in geblazen. Het koor is op zoek naar oud-leden die op 21 april willen optreden. 

Oud-koorlid Greet Kok zet zich vol enthousiasme in voor het initiatief. “We hebben jaren lang met veel plezier samen gezongen. Als ik denk aan 50 jaar Vredeskerk, dan denk ik ook direct aan ons koor. Het lijkt me heel bijzonder om nog een keer met een grote groep Kuriakè Singers samen Gods naam groot te maken!” 

Repetities
Greet hoopt dat veel oud-leden zich zullen aanmelden. “We repeteren twee keer: op 10 april in de Hoeksteen in Hattemerbroek en op 17 april in de Vredeskerk in Wezep. Beide repetities starten om 19.30 uur. Op 21 april organiseert Hervormd Wezep een speciale dienst om het 50-jarig jubileum van de Vredeskerk te vieren. Die dienst start om 9.30 uur. Daar verlenen we graag onze medewerking aan.” 

Ben je oud-lid van de Kuriakè Singers en wil je meezingen in het koor? Meld je dan aan bij Greet Kok via greetkok@hotmail.nl of 06 184 459 43. Nieuwsgierig geworden naar het optreden: iedereen is uiteraard van harte welkom om de dienst bij te wonen op 21 april.

 
terug