Opbrengst kerstkaartenactie Opbrengst kerstkaartenactie

Vanuit de Hervormde gemeente Wezep* wordt elk jaar een kerstkaartenactie georganiseerd. De opbrengst wordt gedoneerd aan een goed doel. De actie (2020) was bestemd voor de Voedselbank Elburg-Oldebroek.  De Voedselbank deelt elke week voedselpakketten uit aan mensen met een beperkt budget.

Voorafgaand aan deze actie, hebben basisschoolkinderen kaarten gemaakt en zijn kerstgroeten geschreven. Deze kaarten zijn bij de pakketten gedaan. Al met al een mooie actie voor onze medemens.

Marja Stoop en Reintje Wolf overhandigden onlangs symbolisch het geweldig mooie bedrag van € 3.500 aan Johan Jobse van de Voedselbank Elburg-Oldebroek.

*Tot de Hervormde gemeente Wezep behoren de Dorpskerk, Vredeskerk en Hoeksteen (Hattemerbroek).