Nieuw kerkblad Nieuw kerkblad


Bij veel gemeenteleden is hij al op de deurmat gevallen; ‘Het nieuwe kerkblad’. Een totaal andere versie van de (voormalige) gele Kerkpost. Deze nieuwe uitgave, die nog een passende naam moet krijgen, ziet er prachtig uit. Het blad heeft een prettig formaat en is in kleur op kwaliteitspapier gedrukt. Als hervormde gemeente kunnen we hiermee voor de dag komen.Detail uit het nieuwe kerkblad.

Heidi uit de Bulten, die jarenlang de Kerkpost samenstelde, is enthousiast over dit blad. “We kunnen nu veel mooier het ‘gemeenteleven’ door middel van verhalen en foto’s laten zien. Daarmee hopen we ook andere mensen te informeren en te enthousiasmeren over het geloof. Ik vind het nieuwe blad prachtig geworden. Dit laat je met plezier op tafel liggen. We werken er samen aan, met een fijn team van leden uit beide wijken. Ik ben er trots op en erg blij mee.”

Bert Monster (werkzaam op de redactie binnenland bij het RD) heeft vanuit de wijkgemeente Dorpskerk zitting in het redactieteam. Voor de eerste editie heeft hij de interviews in de rubriek ‘Achter de schermen’ geschreven. Bert: “Deze nieuwe uitgave is, ook voor jongeren, veel aantrekkelijker, luchtiger. Dat komt door de mooie kleuren, de wisselende kolombreedte’s, passende vormgeving en goede foto’s. Je wilt het blad telkens opnieuw pakken om het te lezen."  

Het kerkblad bevat onder andere de rubrieken: Meditaties, Interviews, Medeleven, Jubilea, Activiteiten, Jeugd, Bedankjes, Agenda, Kerkdiensten, etc. etc. Het zal maandelijks verschijnen. In de zomermaanden verschijnt een dubbele uitgave. De abonnementsprijs blijft nog hetzelfde. Actuele informatie zal aan de gemeente worden gedeeld via de weekbrieven en de website. 

Bent u ook zo nieuwsgierig geworden. Vooralsnog komt er geen online uitgave. Wilt u het blad ook ontvangen? U kunt zich hier aan melden als abonnee.
 
Hieronder een paar foto's van de rubrieken.


Uiteraard staan de kerkdiensten in het kerkblad

 

 

Met de rubriek 'agenda' voor jong en oud.
 
 

Op de achterzijde van het blad komt de kinderpagina.


 

Detail van de achterpagina.

 

 

terug