Niet alleen (kids) Niet alleen (kids)


‘NIET ALLEEN’ Kinderen in actie
Op deze webpagina heeft u kunnen lezen over de actie ‘NIET ALLEEN’. De diaconieën van de Dorpskerk, Vredeskerk en Hoeksteen willen met de hulp van hopelijk veel gemeenteleden ouderen en kwetsbare mensen gaan steunen in de crisis die is ontstaan door het coronavirus. Helpen is zéker niet alleen iets wat ouderen kunnen doen. Ook kinderen kunnen veel betekenen voor deze mensen. 

Kleurplaten
“Kinderen, jullie hebben voorlopig geen school, sport en feestjes, dus extra vrije tijd”! “Wat zou het leuk zijn als jullie die tijd gebruiken om mooie kleurplaten voor de ouderen in de verzorgingshuizen te maken”. Zo laten jullie hen voelen dat ze niet vergeten zijn nu ze geen bezoek mogen ontvangen en zich misschien extra eenzaam voelen. 

Daarom de vraag: “Kleur jij ook mee”? 

Inleveren
Doe jouw kleurplaten, zoveel je maar wilt, in een envelop of beschermend hoesje, voorzien van je naam en eventueel een lieve wens voor de ontvanger. 

Graag uiterlijk 31 maart a.s. door de brievenbus doen op één van de volgende adressen : 

  • Gerstakker 27
  • Ligusterstraat 28
  • Hegenbos 22

Vanuit de diaconie zullen we de kleurplaten vervolgens naar de zorginstellingen in Wezep brengen met het verzoek ze uit te delen onder de bewoners.

Op deze website staan leuke kleurplaten, die je uit kunt printen en inkleuren.
 Inmiddels zijn de eerste kleurplaten binnen en al naar de Viattence woonlocaties gebracht. Bekijk hieronder de foto's. 
terug