Nacht van gebed 2022 Nacht van gebed 2022


Van 17 op 18 juni wordt weer de jaarlijkse “Nacht van Gebed” van Open Doors gehouden. Tijdens deze “Nacht van Gebed” bidden we voor de vervolgde kerk wereldwijd.

Dit jaar willen we ook graag in Wezep weer meedoen aan deze landelijke bijeenkomst en daarom zal op er 17 juni in de Vredeskerk gelegenheid zijn om samen te komen. De inloop zal zijn vanaf 19.45 en om 20.00 willen we dan beginnen met het programma.

Om 22:30 zal een spreker van Open Doors een presentatie geven.

Het is de bedoeling om in ieder geval tot 24.00 samen te zijn. Lukt het voor u niet om de hele avond aanwezig te zijn dan mag u ook eerder weggaan of later aanschuiven. In principe is er elk uur een ander gebedsthema waarop u aan kan sluiten. Naast het samen bidden en zingen hopen we een gastspreker van Open Doors te ontvangen en zullen er video’s te zien zijn waarin mensen uit de vervolgde kerk vertellen over hoe zij hun geloof beleven en wat hen dit soms letterlijk en figuurlijk kost.

Wij willen u van harte uitnodigen om deze avond bij te wonen en ons zo samen verbonden te mogen weten met onze broers en zussen in het geloof!

 
terug