Muzikale omlijsting Paasdiensten Muzikale omlijsting Paasdiensten


Muziek in de erediensten rond Passie en Pasen

Op 7 april vindt er in de Vredeskerk een zangdienst plaats in het kader van de Passietijd. Het koor 'Amelet' uit Oene zal deze dienst bij ons komen zingen. Het koor zal naast het zingen van eigen liederen ook samen met de gemeente verschillende mooie passieliederen zingen. Het koor staat onder leiding van Erik Korterink en hij zal ook de dienst verder muzikaal begeleiden. De voorganger in deze dienst is ds. G. Boer uit Rhenen.

Op 1e Paasdag verlenen de 'Kuriakè Singers' o.l.v. Gerrit Koele hun medewerking aan de morgendienst in de Hoeksteen te Hattemerbroek. Onze eigen wijkpredikant ds. I. Pauw gaat deze dienst voor.

Op 1e Paasdag zullen Jan Post op orgel en Arend Jan Averink op piano de ochtenddienst in de Vredeskerk muzikaal begeleiden. De predikant is ds. W. Dekker uit Oosterwolde. 's Avonds is er de Paaszangdienst. Aan deze dienst zullen 'de Dorpelwachters' -jonge mannen met passie voor zang- olv Johan Smit uit Wapenveld medewerking verlenen. Ook zij zullen, naast eigen liederen, enkele liederen samen met de gemeente gaan zingen. De overige samenzang wordt begeleid door Jan Post op orgel. Voorganger in deze dienst is ds. W.L. Dekker uit Kampen.

Een ieder is van harte welkom
terug