Muzikale omlijsting Kerstdiensten Muzikale omlijsting Kerstdiensten

Om het Kerstfeest luister bij te zetten is er extra muzikale omlijsting in en rond de diensten georganiseerd. Iedereen is van harte welkom!

Dorpskerk
  • Kerstzangsamenkomst op 22 december. Met medewerking van het Elspeet mannenkoor 'Con Amore'. Klik hier voor meer informatie.
  • 1e Kerstdag: 09.30u Voorafgaand aan de morgendienst, samen kerstliederen zingen vanaf 09.15 uur.
  • 1e Kerstdag: 16.00u Kinderkerstfeest
  • 2e Kerstdag: 09.30u Ds. M. Visser

Hoeksteen
  • Kerstavond:  19.00u Openlucht kerstsamenkomst m.m.v. ds. I. Pauw en 'Colors of Faith' uit Hattem. Klik hier voor meer informatie.
  • 1e Kerstdag: 09.30u Kerstdienst m.m.v. dhr. J. Vos en de Kuriakè Singers

Vredeskerk
  • 1e Kerstdag: 09.30u Kerstdienst m.m.v. ds. I. Pauw, Erica Vogel (zang/fluit) Thom Hesseling (piano) Jan Post (orgel)
  • 1e Kerstdag: 18.50u Kerstzangdienst m.m.v. ds. J. D. Th. Wassenaar, Pro Ecclesia olv Peter Witteveen, Jan Post (orgel). Klik hier voor meer informatie.
  • 2e Kerstdag: 10.00u Kinderkerstfeest