Aangepaste dienst Aangepaste dienst

Zondag 10 maart om 14.30 uur is er een Mozaïekdienst in Noorderlicht. Mozaïekdiensten zijn aangepaste diensten speciaal voor kinderen en volwassen met een beperking. Deze diensten worden gezamenlijk georganiseerd door de kerken van Wezep. De Vredeskerk, Hoeksteen, Noorderlicht en Morgenster.

Ds. G.J. Slotman uit Kampen spreekt over de regenboog met als thema: 'God vergeet ons nooit'. Een gelegenheidskoortje zal een kleine bijdrage leveren. Na afloop is er koffie/thee en gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Mozaïek staat voor veelzijdigheid aan stenen, kleuren en vormen, precies zoals wij als mensen ook zijn. Verschillend en uniek. Het logo weerspiegelt die veelzijdigheid van mensen, in allerlei kleuren. Het  laat ook het kruis zien dat verbindt en omhoog wijst onder een beschermende boog die ons bij elkaar houdt.

Kom je ook? Iedereen is welkom.
Christiaan Heideveld, Joke Beltman, Clarisse Kwakkel en Finette van Zwolle en Anita Mol.

Na 10 maart staat de volgende mozaïekdienst gepland voor zondag 13 oktober 2024 in De Morgenster.