Wat is er anders Wat is er anders

Zie voor wijkgebonden berichtgeving, de wegpagina’s van de

Digitaal Kerk-zijn
Alle kerkelijke activiteiten zijn tot nader bericht, geannuleerd. Onze kerken en gebouwen zijn gesloten. Maar..., in deze tijden van maatregelen ter bestrijding van het coronavirus blijven we als Hervormde Gemeente van Wezep digitaal bereikbaar en met elkaar verbonden.

Kerkdiensten
De kerkdiensten zijn op verschillende manieren te volgen. Extra is, dat ook via internet een kerkdienst vanuit de Vredeskerk, live te zien is.

Weekbrieven
Elke zaterdagavond verspreiden we voor beide wijken de digitale weekbrief naar enkele honderden mailadressen. Maar ook tussentijds verschijnen er nu extra weekbrieven. Wilt u ook de weekbrief van uw wijkgemeente ontvangen? U kunt zich hier opgeven. Mailen naar  is ook mogelijk. (Graag aangeven of u nieuwsbrief van de Dorpskerk of de Vredeskerk of beide wenst. Daarna ontvangt u voortaan, in ieder geval elke zaterdagavond, om 20.00 uur de weekbrief van uw keuze in uw mailbox.