Informatie over... Informatie over...

Zie voor wijkgebonden berichtgeving, de wegpagina’s van de

Digitaal Kerk-zijn
Veel kerkelijke activiteiten zijn tot nader bericht, geannuleerd. Maar..., in deze tijden van maatregelen ter bestrijding van het coronavirus kunnen we als Hervormde Gemeente van Wezep digitaal bereikbaar en met elkaar verbonden blijven.

Weekbrieven
Elke zaterdagavond verspreiden we voor beide wijken de digitale weekbrief naar enkele honderden mailadressen. Maar ook tussentijds verschijnen er nu extra weekbrieven. Wilt u ook de weekbrief van uw wijkgemeente ontvangen? U kunt zich hier opgeven. Mailen naar nieuwsbrief@hervormdwezep.nl is ook mogelijk. (Graag aangeven of u nieuwsbrief van de Dorpskerk of de Vredeskerk of beide wenst. Daarna ontvangt u voortaan, in ieder geval elke zaterdagavond, om 20.00 uur de weekbrief van uw keuze in uw mailbox.