Kick-off muziekgroep Kick-off muziekgroep

 

Kick-off muziekgroep Vredeskerk – Hoeksteen

Ha muziekliefhebber!

Als reactie op de flyer en de oproep in het kerkblad hebben zich meerdere gemeenteleden aangemeld voor de muziekgroep Vredeskerk - Hoeksteen. Zij zijn beschikbaar om af en toe bij te dragen aan de begeleiding van de zang in onze wijkgemeente. We hopen dat door hun inzet de muziek in de eredienst veelzijdiger wordt. Dankjewel voor je opgave. We zijn er blij mee! 

Wil jij je ook nog opgeven? Of je nu blaast op koper of hout, strijkt of tokkelt op snaren, zingt, op toetsen of slagwerk speelt, beginnend of ervaren, of gewoon geïnteresseerd bent….

11 maart is ’s avonds de kick-off. Iedereen is dan van harte welkom. In het bijzonder ook jullie die al vaker bijgedragen hebben aan de muzikale omlijsting. Individueel of als groep(je). We willen samen muzikale plannen maken en de mogelijkheden bespreken. Noteer maar vast in je agenda! 11 maart 2019 - 20.00u Vredeskerk. Laat svp even weten of je komt. Vinden we leuk.😄

Opgeven of informatie vragen kan ook via e-mail.    
 

Muziek in de erediensten Vredeskerk Hoeksteen

Aanleiding

De wens om te komen tot een groep enthousiaste muzikale gemeenteleden, die bij zou kunnen dragen aan de begeleiding van de samenzang in de gemeente, ontstond toen bleek dat niet alle liederen, die soms gewenst zijn om te zingen, begeleid kunnen worden met het orgel. Incidenteel werd vanuit de gemeente een gelegenheidsgroep(je) samengesteld wat goed werkte. Desondanks bleef de behoefte bestaan om over een min of meer vaste groep musici te beschikken, die ook vaker kan worden ingezet. 

Breed inzetbaar
Tot onze wijkgemeente behoren veel muzikale gemeenteleden. Hoe mooi zal het zijn wanneer op Paasmorgen de trompetten schallen met het orgel, met Pinksteren het combo Opwekkingsliederen begeleidt en in overige (gezins- jeugd- of reguliere) diensten ook muziek kan worden gemaakt met de diverse instrumenten. Afwisselend van klassiek tot modern, voor jong en oud, maar altijd passend in onze wijkgemeente.

Realiseerbaar?
Zeker! De werkgroep heeft al meerdere aanmeldingen gehad van personen die kunnen zingen of musiceren. Iedereen kan zich ook nu nog opgeven of vrijblijvend contact opnemen en informatie krijgen. Voor beginnende musici kan voor begeleiding / coaching worden gezorgd. Een gevarieerde samenstelling van muzikale kwaliteiten maakt een breed inzetbare groep. Welkom!

Jan-Henk Biesterbos
Wim Bos
Henk v.d. Weerd

 
terug