Kerstviering Dorpskerk Kerstviering Dorpskerk


Op 19 december zou er de jaarlijkse Kerstzangsamenkomst zijn in de Dorpskerk. Vanwege de omstandigheden gaat die niet door. Toch wil de kerkenraad deze jaarlijks terugkerende samenkomst niet zomaar voorbij laten gaan. Om 19.30 uur wordt er een programma uitgezonden.

  Klik Klik hier voor de livestream van de kerstviering.

Medewerking deze avond is er door de familie Ploeg-Vinogradskaya uit Genemuiden. Het hele gezin is muzikaal, de ouders zijn muziekdocenten en er wordt o.a. orgel, piano en viool gespeeld.
Ook zal er een gedicht voorgedragen worden, enkele mannen zingen enkele liederen en de meditatie wordt gehouden door proponent J.J. v.d. Meulen uit Genemuiden. Het thema is: “Voor U geboren.” N.a.v. Lukas 2 : 11. U kunt zich op de gebruikelijke manier opgeven via kerkdienstendorpskerk@outlook.com. Als u niet wordt ingepland, wordt u van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst – digitaal, via Youtube of via de kerkradio  – bij te wonen. Denkt u ook aan de collecte voor deze avond? De fam. Ploeg bestaat uit beroepsmusici en die hebben het in deze tijd extra moeilijk.

Wilt u alvast luisteren naar kerstmuziek, dan kunt u eerder inschakelen.

 
terug