Kerstspeurtocht Kerstspeurtocht

 

Kerstspeurtocht kindernevendienst

Op D.V. 24, 25 en 26 december zal er een kerstspeurtocht zijn voor het hele gezin! Als gezin kun je op één van deze 3 dagen op elk willekeurig tijdstip deze speurtocht doen. We willen benadrukken dat deze speurtocht er is voor het eigen gezin en er geen groepsvorming mag plaatsvinden.

Het startpunt is de Vredeskerk, daar kun je de fiets of auto parkeren. Vervolgens wandel je een route van 4 km, waarbij je langs 11 punten komt met een vraag of opdracht. Van de goede antwoorden kun je aan het einde een woord maken.

Ook kom je op de hele route sneeuwpopjes tegen, zowel buiten als achter de ramen. Dus let goed op! Zoek jij mee naar de sneeuwpopjes? 

Voor elk onderdeel zijn punten te verdienen. Hebben jullie alle vragen en opdrachten gedaan? Stuur de oplossingen dan o.v.v. je naam en adres naar feestjevk@gmail.com en wie weet win jij een prijsje. Per gezin kun je 1 antwoord inleveren. 

Heb je een leuke foto gemaakt tijdens de speurtocht, stuur deze dan naar kindernevendienst@hervormdwezep.nl Ingestuurde foto's kunnen getoond worden op de website en op de beamer.

Heb je 4G dan kun je met je telefoon de verhaaltjes ook beluisteren, scan de QR code die je op de betreffende de plek vindt.

Klik hier voor het verhaal en invullen van de oplossingen.
Klik hier voor de route.

BELANGRIJK! Neem een zaklamp, je telefoon, een pen, de route en het invulblad mee!

Ten slotte nog deze aandachtspunten:

  • De speurtocht is op eigen veranwoordelijkheid
  • Kom alleen met je eigen gezin. Geen groepsvorming!
  • Kom je onderweg anderen tegen, wacht dan even en houdt 1,5 meter afstand.

Groetjes van de leiding van de kindernevendienst.


 


 
terug