Kerstmusical Vredeskerk Kerstmusical Vredeskerk

Het kinderkerstfeest in de Vredeskerk werd gevierd op tweede kerstdag. Tijdens het zingen van “Jezus zegt dat Hij hier van ons verwacht” mochten de kinderen uit groep 1 t/m 3 met een lichtje de kerk in lopen.

We werden welkom geheten met een gedicht dat werd voorgelezen door 2 kinderen uit groep 7. Ook keken en luisterden we naar een korte kerstvertelling uit het Prentenbijbelboekje, over de geboorte van Jezus.

Vervolgens werd de musical “Kerst heeft de toekomst” opgevoerd. Kerst heeft de toekomst is een vrolijke minimusical die gespeeld werd door kinderen uit groep 5 t/m 8 van de club en de kindernevendienst.

De musical speelt zich voor een deel af in onze tijd, maar door een droom, ook een deel in de toekomst. Door die droom ontdekt de hoofdpersoon dat de belangrijkste boodschap van Kerst de komst van de Heere Jezus naar deze wereld is. Om onze schuld te dragen en om de wereld zo een fantastische toekomst te geven.

Na de musical mochten we nog luisteren naar een 7 -tal kinderen die een gedicht voorlazen en sloten we af met het gezamenlijk bidden van het 'Onze Vader' en het zingen van 'Vrolijk kerstfeest iedereen'.

Na afloop was er chocolademelk, ranja en wat lekkers. Voor de kinderen van de kindernevendienst lag er een boek klaar.

Bekijk hier de foto's.
 
terug