Kerstkaartenactie Kerstkaartenactie

Ook dit jaar wordt er weer een kerstkaartenactie gehouden. Van 9 t/m 20 december kunt u (kerst-)kaarten inleveren bij de kerk of bij de hieronder vermelde adressen. Deze kaarten worden vervolgens door vrijwilligers bezorgd binnen de gemeente Oldebroek. (Oldebroek, ’t Loo, Oosterwolde, Wezep, Hattemerbroek, Noordeinde) en Kamperveen. De kosten voor het bezorgen bedragen € 0,50 ( de post € 0,82) PostNL heeft dit jaar de prijs weer verhoogd. U wordt verzocht het geld in een aparte enveloppe bij de kaarten te voegen. (Geen collectemunten, de fiscus betaald uw bezorgkosten nog steeds niet mee.)

Dit jaar is de opbrengst voor Zorglandgoed 'Je Maintiendrai' te Oosterwolde. Zij bieden dagbesteding aan voor mensen met niet-aangeboren-hersenletsel (NAH), psychische problematiek en ouderen. Cliënten kunnen hier terecht voor een zinvolle dagbesteding. Men is een winkeltje annex koffieplekje aan het creëren waar fietsers en wandelaars gebruik van kunnen maken. Men heeft hiervoor een palletkachel nodig. De actie wordt ook nu weer gehouden in samenwerking met de hervormde gemeenten van Oldebroek en Oosterwolde.

De kaarten kunnen vanaf maandag 9 december worden ingeleverd op de volgende adressen:
- Dorpskerk, Hoeksteen, Vredeskerk en de Schakel (Indien geopend!!)
- Fam. M.v.d.Bosch Nieuwlandsweg 15 Wezep
- Fam. H. v.d. Grift Noordsingel 210 Wezep
- Fam. H.D. Overweg Callunastraat 16 Wezep
- Fam. F.Wolfsen Noordsingel 4 Wezep
- Fam. F. Haklander Koolzaadakker 44 Wezep
- Fam. G. Steenbergen Keizersweg 27 Wezep
- Fam. A.J.Schoonhoven Wildekampsweg 36 Wezep
- Fam. J.Overkempe Wiardi Beckmanstr. 9 Wezep
- Chr. Boekwinkel DE RIVIER. Meidoornpassage 14 Wezep
- Krone-Zicht Seringstraat 111 Wezep
- Expert van Enk Meidoornpassage 8 Wezep
- Slagerij Bos Zuiderzeestraatweg 560 Wezep
- Klompenwinkel Zwiertje Zuiderzeestraatweg 687 Hattemerbroek
Tijdens openingstijden kunt u ook hier de kaarten inleveren!!!!!

Ook bij Woonservicegebouw Turfhorst (ingang groepswoningen), Veldheem en bij de Weidebeek kunnen de kaarten worden ingeleverd. Men kan tot uiterlijk vrijdag 20 december om 17.00 uur kaarten inleveren. Later gebrachte kaarten worden niet geaccepteerd.

De kaarten worden bezorgd op zaterdag 14 december en op zaterdag 21 december. Voor vragen e-mail

We hopen dat er veel kaarten worden ingeleverd, zodat we een goede opbrengst kunnen realiseren voor het project van Zorglandgoed Je Maintiendrai te Oosterwolde. Men gaat een winkeltje verbouwen voor de rustplaats voor fietsers en wandelaars. Bezoekers kunnen daar koffiedrinken of wat in het winkeltje kopen. Hiervoor wil men graag een pallet kachel aanschaffen. Klik hier voor de facebookpagina  van Je Maintiendrai.

Men gaat een winkeltje verbouwen

Vrijwilligers die willen helpen, met name met het sorteren van de kaarten op de vrijdagen 13 en 20 december (’s avonds), kunnen zich opgeven via de hieronder vermelde commissieleden of via e-mail.

De Kerstkaarten Commissie.

Roel Baarslag Tel. 3763552