Benefietconcert Stichting Hulp Oost Europa Benefietconcert Stichting Hulp Oost EuropaHet Christelijk Genemuider mannenkoor Stereo o.l.v. Harm Hoeve werkt zaterdagavond 19 oktober 2019 mee aan een benefietconcert in de Vredeskerk Heidepad 81 te Wezep. 
Het concert begint om 19:30 uur, de kerk is open vanaf 19:00.

Kosten: € 5.00 p.p. 
De kaarten zijn in de voorverkoop te krijgen bij Chr. Boekwinkel “de Rivier” te Wezep en bij de ingang van de kerk. Aan de uitgang zal er een collecte zijn.

Het mannenkoor Stereo groeide in vijftig jaar tijd uit tot een begrip in Genemuiden en verre omstreken. Meer dan 140 enthousiaste zangers vertolkt onder leiding van Harm Hoeve geestelijke liederen, klassieke werken en vaderlandse liederen en Psalmen. Zowel vierstemmig als met de unieke Genemuider bovenstem.
Het concert wordt georganiseerd door de Stichting Oost Europa Wezep-Hattemerbroek en de opbrengst komt ten goede aan kindertehuis Bethesda en bejaardentehuis Siloam beide in Roemenië.
Jaarlijks gaat er een groep jongeren naar de tehuizen toe om renovatiewerkzaamheden te verrichten en om de kinderen en de bejaarden een leuke week te bezorgen.

Het diaconaal project van onze gemeente  zal dit jaar gericht zijn op het  bejaardentehuis Siloam. Diverse activiteiten zullen gehouden worden om geld en middelen in te samelen en werkzaamheden ter plekke uit te voeren. 
 
terug