GZB-dagboekje GZB-dagboekje


De zendingscommissie wil u ook dit jaar graag de mogelijkheid bieden tot het kopen van het GZB dagboekje 'Een handvol koren' 2021.

Het boekje biedt elke dag twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning. Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje in Gods wereldwijde kerk. Het dagboekje kost €12,50, hiervan gaat ruim €8,00 naar het zendingswerk van de GZB.
 
Om fysiek contact bij u aan de deur te beperken i.v.m. corona, willen wij u vragen om via de Kerkgeld App te bestellen en te betalen. Het online betalen kan tot en met 23 november 2020. Begin december zal het dagboekje bij u worden bezorgd. Als u het dagboekje voor iemand anders besteld, wilt u dan naam en adresgegevens van de ontvanger vermelden in het opmerkingen veld.
 
Heeft u voorgaande jaren ook het dagboekje afgenomen en lukt het online bestellen niet, dan nemen wij in december contact met u op. Ook als u voor het eerst dit dagboekje wilt bestellen, kunt u dat via bovenstaande werkwijze doen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met Dick Goslinga, 06-41535969
 
Let op: wij bezorgen alleen in de buurt van Wezep-Hattemerbroek. Wilt u het boekje daarbuiten geleverd krijgen, dan verwijzen we u graag naar de GZB.

U kunt hier het dagboekje bestellen.
 
Wij zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers die een aantal dagboekjes zouden willen bezorgen. Heeft u 1x per jaar een uurtje tijd over ergens rond 1 december en wilt u zich aanmelden hiervoor, neem dan ook contact op met Dick Goslinga via bovenstaand telefoonnummer.


 

Goede redenen om het dagboekje te kopen:

  1. U koopt niet alleen een mooi dagboekje, maar met de aanschaf steunt u ook nog eens het zendingswerk.

  2. Het is echt een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning. Kent u het dagboekje nog niet? U kunt hier een aantal overdenkingen inzien. 


"Het GZB-dagboek is voor ons gezin een waardevol handvat om dagelijks met de Bijbel bezig te zijn. Maak net als wij het GZB-dagboek in 2021 tot je dagelijkse gids bij de Bijbel, om zo de betrokkenheid op het werk van de GZB te vergroten. Juist in deze tijd is dat zó nodig!”
(Heleen en Peter Stam)
Klik hier voor de webpagina van de zendingscommissie.
 
terug