Foto's gemeentedag VH Foto's gemeentedag VH


Zaterdag 11 juni hield de wijk Vredeskerk - Hoeksteen haar gemeentedag. Na afloop keek men terug op een wel héél geslaagde dag. Het was prachtig weer en iedereen was in opperbeste stemming.

Het doel waarvoor deze dag was georganiseerd is zeker bereikt. Veel gezellige momenten samen, eten en drinken, tussen de boeken snuffelen terwijl je auto gewassen wordt, of de kinderen zingen. Of even kijken bij die vele hobby’s en talenten van gemeenteleden. De kinderen liepen hun longen uit hun lijf bij de sponsorloop. De avond daarvoor was dat ook al gebeurd bij de jeugd die aan spinning had gedaan. De middag werd afgesloten met de talentenveiling. De opbrengst van deze dag wordt zondagmorgen in de kerk bekendgemaakt.

De hoofdprijs van de 'Schijt je Rijk' verloting werd gewonnen door de familie Van Huffelen. Zij gaven direct aan het bedrag te doneren aan de stichting Vrienden van Izvor.

Bekijk hier de foto's. Later volgen er nog meer.

Wilt u liever niet in beeld. Laat het de webredactie weten, dan wordt die betreffende foto verwijderd. Heeft u ook foto's die gezien mogen worden. U kunt ze zelf aan het album toevoegen. (uploaden) Ook als u een reactie / bijschrift bij de foto's wilt plaatsen is dat mogelijk.
 
terug