Gemeenteavond Vredeskerk Gemeenteavond Vredeskerk

De gemeente vertelt……

Wat als er zorgen zijn in je gezin? Als er sprake is van depressie, verslaving, beperkingen, geaardheid, zorgen om gedrag van kinderen, zorgen om gezondheid. Hoe kan de gemeente dan om je heen staan? Wat doet het je als je de liefde en warmte van God ervaart door de gemeente heen. Een luisterend oor, een kaartje een kop koffie of een wandeling. Hoe kan je gemeente zijn in tijden van moeite en zorgen, in vreugde en verdriet, in coronatijd?

Daar willen we met elkaar over nadenken. Dat hebben we gedaan in de ochtenddienst van zondag 21 maart 2021, die geleid werd door ds. I. Pauw. Ook willen we verhalen delen op de gemeenteavond op DV woensdag 24 maart 2021. Drie gemeenteleden zullen vertellen over hun zorgen binnen hun gezin en wat het betekent als je gedragen wordt door de gemeente, hoe waardevol dat is!

Wil je de dienst terugkijken. Klik hier.

Een hartelijke groet namens de commissie van deze avond,

Nellie de Graaf (ouderling jonge gezinnen/volwassenen)
Gerdien Souman (bezoekzuster jeugd).
Albert van de Streek (coördinator)