Diaconale actie Diaconale actie

Corona
Opnieuw zijn we als gevolg van corona beland in een verwarrende en onzekere tijd. Veel mensen worden erdoor geraakt met als gevolg angst, eenzaamheid, financiële en praktische problemen. Op wie kunt u dan terugvallen? Met wie kunt u even een praatje maken? De gezamenlijke diaconieën van de Dorpskerk, Vredeskerk en Hoeksteen hebben in het voorjaar het initiatief #nietalleen opgestart. Dit om ervoor te zorgen dat u in de crisis niet alleen bent!!!

De vrijwilligers van #nietalleen staan nog steeds voor u klaar!
Dit doen zij door inwoners van Wezep/Hattemerbroek een helpende hand of een luisterend oor te bieden. Een boodschapje, een kaartje, een lekkere warme maaltijd of gewoon een beetje aandacht…. maar ook andere dingen zijn denkbaar. Uiteraard op een veilige manier, rekening houdend met de adviezen en voorschriften van het RIVM.

Hulp nodig?
Bent u iemand of kent u iemand die een steuntje in de rug tijdens de crisis goed kan gebruiken? Neem dan contact op met Tot slot
Tot slot een dringende oproep: ‘Let alsjeblieft goed op elkaar. Kijk goed om je heen’. Help elkaar waar mogelijk. Stuur eens een kaartje, berichtje of bel wat vaker met iemand die het nodig heeft. Het kan zoveel verschil maken. Zo kunnen we ons geloof handen en voeten geven en écht iets betekenen voor de mensen om ons heen.