Dankdagcollecte Dankdagcollecte

De opbrengst van de dankdagcollecte is bestemd voor...

Vredeskerk - Hoeksteen
De wijk Vredeskerk - Hoeksteen houdt op dankdag een inzameling voor de stichting Tweede Mijl in Amsterdag. Dat is een inloophuis voor dak- en thuislozen.

De volgende producten worden gevraagd:
• Koffie • Thee • Suikerklontjes • Pakjes soep • Ranja • Jam • Pindakaas • Waspoeder • Allesreiniger • Toiletpapier.
• Stevige herenschoenen of sneakers mt 41 t/m 44
• Spijkerbroeken (heren) mt 31 t/m 34
• Herenboxers
• Slaapzakken
• Dekens

Dorpskerk
Het groeiseizoen is voorbij, de oogst is binnen. Ondanks de grote droogte is de oogst in het algemeen nog behoorlijk meegevallen. Iedereen heeft redenen om de Heere God dankbaar te zijn voor Zijn onverdiende zegeningen. Mag uw Dankdaggave daar ook wat van weerspiegelen? Er is die dag 1 collecte voor de kerk. ’s Morgens samen met de schoolkinderen in de Vredeskerk (onder o.v.v. de Dorpskerk) om 9.00 uur en ’s avonds in de Dorpskerk om 19.30 uur. Er liggen bij de uitgangen van de kerk machtigingen voor de Dankdagcollecte 2018.