Wijkgemeente Dorpskerk Wijkgemeente Dorpskerk

Diensten en coronamaatregelen Dorpskerk

Onze kerkdiensten worden ook uitgezonden via www.kerkomroep.nl of YouTube

U kunt hier lezen hoe u aan de collecten kunt bijdragen.

Belangstellenden die zich willen aanmelden voor de diensten kunnen een mail sturen met een verzoek naar kerkdienstendorpskerk@outlook.com.

Actuele coronamaatregelen betreffende de wijk Dorpskerk worden vermeld in de weekbrief. U kunt ook vragen stellen aan het moderamen.  Zie ook het gebruiksplan Dorpskerk.

Weekbrieven
Elke zaterdagavond verspreiden we een digitale weekbrief. Maar ook tussentijds verschijnen er zo nodig extra weekbrieven. Wilt u ook de weekbrief van uw wijkgemeente ontvangen? U kunt zich hier opgeven. Mailen naar nieuwsbrief@hervormdwezep.nl is ook mogelijk. (Graag aangeven of u nieuwsbrief van de Dorpskerk of de Vredeskerk of beide wenst. Daarna ontvangt u voortaan, in ieder geval elke zaterdagavond, om 20.00 uur de weekbrief van uw keuze in uw mailbox.