Compost en potgrondactie Compost en potgrondactie


De potgrondactie is weer achter de rug. Het was zaterdag (2 maart) gelukkig droog en redelijk weer. De eerste rijder was om 8 uur al bij de Schakel om zijn wagen vol te laden. Vervolgens kwamen de verschillende vrijwilligers om met de jaarlijkse klus van het venten te beginnen. Eén groep kwam weer terug omdat de mensen nog op één oor lagen. Zij hebben eerst maar een kopje koffie genomen en zijn daarna met goede moed vertrokken.

De catering was dit jaar erg goed verzorgd. Voor de vrijwilligers waren 150 broodjes klaargemaakt met ham en kaas. Bij terugkomst kon men ook kiezen uit een broodje kroket of frikandel. Voor de kinderen was er een glaasje drinken met wat lekkers erbij.

Er zijn nog ca. 250 zakken compost of potgrond over gebeleven. Als deze ook worden verkocht komt het resultaat uit op ca. € 3.700. Mocht u nog wat nodig hebben dan kunt u dat afhalen bij de Schakel. Het geld kunt u afdragen aan degene die de munten verkoopt. De prijs bedraagt € 4 per zak.

Het netto resultaat bedraagt tot nu toe ca. € 2.700. Een heel mooi resultaat dat dankzij de vele vrijwilligers mocht worden behaald. Wij willen een ieder heel hartelijk dankzeggen voor het meehelpen.

Namens de compost/potgrondcommissie.
J.W. Koele        375 9871
S. Puttenstein   376 5224
D. Overweg      376 9054
 
terug