Voor de kinderen... Voor de kinderen...


Raar hè thuis kerk. Zoveel dingen die ineens anders zijn. Misschien iets waar je nog helemaal niet aan gedacht hebt is, dat er thuis geen collectezak langs komt. Hoe kun je dan je geld of munten aan de kerk geven? Nou dat kan via internet of met de telefoon. Maar dat is natuurlijk best apart. 

De webredactie ontving een leuk idee. En heel graag doen wij daaraan mee. Als alle kinderen thuis nu eens 'eigen' collectepotjes maken. Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een schoenendoos maken voor drie collectes. Op die manier kan tijdens de kerkdienst toch geld of munten worden gegeven aan de collectedoelen. Je vader of moeder kan dan na de dienst het geld via de app weer overmaken.

We dagen jullie uit om de mooiste collectepot te maken. Als je een foto opstuurt dan zullen wij ze binnenkort op de website laten zien. (Met jou voornaam erbij.)  Oja, en misschien heb je wel een opa, oma, oom, tante, buurman, buurvrouw die zo’n collectepot voor de collectes ook fijn vindt. Wil je voor hun er dan ook eentje maken?  Jou papa of mama kunnen dan weer na de dienst het geld overmaken via de app

Wij zijn heel nieuwsgierig hoe jullie ze gemaakt hebben 😊
Je kunt je foto sturen naar: webredactie@hervormdwezep.nl

Veel succes!

Klik hier om een voorbeeld te zien. 
 
terug