Appèldienst met Christian Verwoerd Appèldienst met Christian Verwoerd


'Gaan voor goud!' met Christian Verwoerd
 
De Appeldienstcommissie nodigt jou uit om op zondag 7 juli 2019, om 16:30 uur,  een openluchtdienst op het plein van de Nassauschool in Hattemerbroek bij te wonen. Christian Verwoerd zal daar een dienst invullen met korte meditaties en het zingen van eigen geschreven liederen. Ook zullen we samen bekende en minder bekende opwekkingsliederen zingen. Thema van de dienst zal zijn: ‘Gaan voor goud!’
 
Christian Verwoerd heeft al veel christelijke liederen geschreven. Bekende liederen van hem zijn o.a. ‘Ik kan niet zonder U’  en ‘Hoor jij de vogels nog fluiten’
Zijn verlangen is om met zijn muziek mensen dichter bij God te brengen. 

De dienst zal ongeveer een uur duren. Na de dienst is er de gelegenheid voor ontmoeting, onder het genot van koffie of limonade en een broodje.
 
Er is beperkt aantal stoelen beschikbaar voor minder validen en gasten. Mocht u graag willen zitten en zekerheid van een zitplaatsje willen hebben, neem dan even een eigen stoel of kleedje mee.
 
We hopen natuurlijk op mooi weer, maar mocht het tegenvallen dan zal de dienst in De Hoeksteen, eveneens in Hattemerbroek, gehouden worden.
 
Tot 7 juli!
 

Klik hier voor de website van Christian Verwoerd
Klik hier voor de FB-pagina van Christian Verwoerd 
terug