Boottocht over de Linge Boottocht over de Linge

Dinsdag 10 september stond de contactmiddag in het teken van een uitje over de rivier de Linge met aansluitend een bustocht over de Veluwe.  Leest u verder voor foto's en een kort verslag

Vanaf 09.00 werden we verwacht in de Schakel om met elkaar, onder het genot van koffie of thee, even gezellig bij te kletsen. Iedereen was verzocht om een beetje op tijd te zijn, zodat de bussen op tijd zouden kunnen vertrekken. Ds. v.d. Worp las een gedeelte uit de bijbel voor en droeg de dag in gebed aan God op. De belangstelling voor de tocht bleek groot te zijn!
De heenreis verliep voorspoedig en we kwamen gezond en wel op onze plaats van bestemming, Leerdam, aan. Rederij Leerdam verzorgde de boottocht en serveerde ons, tijdens de tocht, de lunch!
Er was onderweg heel veel te zien en er dient gezegd te worden, dat we langs plaatsen voeren, waarvan menigeen nog nooit gehoord had of de namen vergeten waren! Maar, zoals zo vaak, na zo'n trip wordt gezegd:  het ging eigenlijk een beetje te snel! Nadat we teruggekeerd waren aan de kade, begaven we ons weer naar de bussen! In tegenstelling tot de heenreis, reden we niet gelijk op ons uiteindelijke doel, wezep af, maar langs boomgaarden vol fruit en plaatsen, waarvan we op de lagere school de namen nooit gehoord hebben!
Met dank aan de uitstekende manier van rijden en soms hilarische humor van de beide chauffeurs, kunnen we terugkijken op een geslaagde dag!

De commissies contactmiddagen van zowel de Dorpskerk en de Vredeskerk-Hoeksteen nodigen u van harte uit om de contactmiddagen te bezoeken en in de Kerkpost-uitgaven zult u op de hoogte worden gehouden waar en op welke data deze zullen plaatsvinden!

VAN HARTE AANBEVOLEN!

terug