Bevestiging en intrede ds. Pauw Bevestiging en intrede ds. Pauw

Op DV zondag 26 augustus hoopt ds. I. (Sjaak) Pauw verbonden te worden aan onze wijkgemeente Vredeskerk - Hoeksteen. In de ochtenddienst in de Vredeskerk vindt de bevestiging plaats. Deze dienst wordt geleid door consulent ds. M. Schuurman uit Oldebroek. Deze dienst begint om 10:00 uur. In de middagdienst, ook in de Vredeskerk, doet ds. I. Pauw zijn intrede. Deze dienst begint om 14:30 uur. In beide diensten is er kinderoppas.

De ochtenddienst begint een half uur later dan we gewoon zijn. Dit is om gasten die van verder weg komen voldoende gelegenheid te geven om op tijd aanwezig te zijn. Omdat we meerdere gasten van buitenaf verwachten wordt de gebruikelijke avonddienst verschoven naar de middag. Gasten van buitenaf kunnen gebruik maken van de lunch om daarna aansluitend de middagdienst bij te wonen. 

Voor de genodigden zullen plaatsen gereserveerd worden. Tien minuten voor aanvang van de beide diensten zullen de gereserveerde plaatsen vrij gegeven worden.

Zondag 26 augustus is een hoogtijdag voor de gemeente. Een nieuwe herder en leraar wordt verbonden aan onze wijkgemeente. Uiteraard is er na beide diensten gelegenheid om ds. Pauw en zijn echtgenote Corinne te feliciteren en elkaar te ontmoeten.

 
Ds. en mevrouw Pauw
terug