Alpha Cursus Wezep Alpha Cursus Wezep


ALPHA | Ontmoeten | Vragen | Ontdekken   

Ook tijdens de coronacrisis denken veel meer mensen na over zingeving. Wat is het doel van het leven? Wat is het christelijk geloof? Betekent het iets voor mij? 

Ontdek het op Alpha. I.v.m. de huidige corona-maatregelen willen we dit jaar de cursus online starten. Zo vanuit je eigen huis, maar wel in contact met anderen. In Wezep wordt de Alpha gegeven door een interkerkelijk team.

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

De cursus duurt tien bijeenkomsten en een half weekend. Er worden onderwerpen besproken als: Wie is Jezus? Bidden, waarom en hoe?

Is Alpha iets voor jou? Of... ken jij iemand voor Alpha?

Start: 1 maart 2021

De cursus is gratis. Mocht het 24 uurs weekend wel weer offline mogelijk zijn, dan wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Overleg is hierbij altijd mogelijk! 

Voor aanmelden? Stuur dan een mail naar alphawezep@gmail.com. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de cursus? Neem dan gerust contact op met Arjan Beens 06-14877403 of Lyda van Renselaar 06-
50936754 



    

 
terug